Η βίβλος της εμμηνόπαυσης

Η βίβλος της εμμηνόπαυσης

Κατηγορία: Εμμηνόπαυση

Τίτλος: Η βίβλος της εμμηνόπαυσης 

Με οδηγό της επιστήμη και όχι τις προκαταλήψεις

Συγγραφέας: Gunter Jennifer

Εκδότης: Μεταίχμιο

Έτος: 2022

ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΝΤΑΣ ΔΙΑΔΕΔΟΜΕΝΕΣ ΠΑΡΑΝΟΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΖΗΜΙΕΣ ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ, ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΜΗΝΟΠΑΥΣΗ.
Η εμμηνόπαυση δεν είναι ασθένεια, είναι μια προγραμματισμένη αλλαγή, όπως η εφηβεία. Όπως τα κορίτσια προετοιμάζονται για την εφηβεία, θα πρέπει και οι γυναίκες να εκπαιδεύονται για την εμμηνόπαυση πολύ νωρίτερα, αντί να αφήνονται μόνες, με ενοχλητικά συμπτώματα και πλήθος αντικρουόμενων πληροφοριών· γιατί, όταν καταλαβαίνουν τι συμβαίνει στο σώμα τους, το αξιολογούν σωστά και ζητούν την κατάλληλη βοήθεια όταν χρειάζεται.
Μετά τη μεγάλη επιτυχία της Βίβλου του κόλπου, η γυναικολόγος Jen Gunter, με ειλικρίνεια, χιούμορ και πρακτικές συμβουλές, καταρρίπτει τις μισογυνικές νοοτροπίες και στηρίζεται σε επιστημονικά δεδομένα για να ρίξει φως σε θέματα όπως:
ΠΕΡΙΕΜΜΗΝΟΠΑΥΣΗ – ΕΞΑΨΕΙΣ – ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΕΞ ΚΑΙ ΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠIΘΥΜΙΑ – ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ, ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ – ΖΗΤΗΜΑΤΑ ME TO ΔΕΡΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ – ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ ΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΜΥΪΚΗ ΜΑΖΑ – ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

Share this post