Η Έκθεση φωτογραφίας BookfaceFriday συνεχίζεται

Η Έκθεση φωτογραφίας BookfaceFriday συνεχίζεται

Την τετάρτη 4 Δεκεμβρίου υποδεχθήκαμε με πολλή χαρά πλήθος κόσμου που ήρθε για να δει την έκθεση φωτογραφίας BookfaceFriday και την έκθεση βιβλίων της δωρεάς του ΚΙΚΠΕ. Όλοι έμειναν ενθουσιασμένοι με την ευρηματικότητα των παιδιών που τράβηξαν τις φωτογραφίες της έκθεσης και φυσικά είχαν την ευκαιρία να ξεφυλλίσουν εκατοντάδες καινούργια βιβλία και να τα δανειστούν επιτόπου.

Ευχαριστούμε πολύ τα παιδιά που συμμετείχαν στις δράσεις του καλοκαιριού BookfaceFriday καθώς και τον Χρήστο Ζαπώνη και τη Μελίνα Εμμανουηλίδου που τα κατεύθυναν με ευφάνταστο τρόπο. Ευχαριστούμε απεριόριστα το ΚΙΚΠΕ που με τη γενναιόδωρη δωρεά του είχαμε την ευκαιρία να εμπλουτίσουμε τη συλλογή μας με 465 ολοκαίνουργια βιβλία. Τέλος, ευχαριστούμε από καρδιάς όλους εσάς που ήρθατε στην εκδήλωση και μοιραστήκαμε όμορφες στιγμές.

Για όσους δεν μπορέσατε να στην εκδήλωση σάς ενημερώνουμε ότι η έκθεση φωτογραφίας θα παραμείνει στους χώρους της βιβλιοθήκης μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου. Όσο για τα καινούργια βιβλία… στολίζουν πλέον τις προθήκες της Βιβλιοθήκης και σας περιμένουν να τα δανειστείτε.

Share this post