Η Λίλη Λαμπρέλλη στη Βιβλιοθήκη Ελευθερούπολης

Η Λίλη Λαμπρέλλη στη Βιβλιοθήκη Ελευθερούπολης

Στο πλαίσιο συνεργασίας με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Παγγαίου έχουμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε στη Βιβλιοθήκη Ελευθερούπολης την εξαιρετική αφηγήτρια λαϊκών παραμυθιών και συγγραφέα Λίλη Λαμπρέλλη.

Η κυρία Λαμπρέλλη θα βρεθεί στην Ελευθερούπολη στις 10 & 11 Νοεμβρίου για δύο εκδηλώσεις για το λαϊκό παραμύθι.

Την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου στις 6:00 το απόγευμα, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ελευθερούπολης, η συγγραφέας και αφηγήτρια θα συναντήσει το ενήλικο κοινό της Βιβλιοθήκης σε μία συνάντηση για το λαϊκό παραμύθι. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό, αλλά οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στη Βιβλιοθήκη τηλεφωνικά (2592022545) ή με  e-mail (mail@vivl-elefth.kav.sch.gr).

Το Σάββατο 11 Νοεμβρίου στις 11:00 το πρωί, στο Παιδικό Τμήμα της Βιβλιοθήκης, η κυρία Λαμπρέλλη θα αφηγηθεί με τον δικό της εξαιρετικό τρόπο λαϊκά παραμύθια για παιδιά από 8 ετών και πάνω και για ενήλικες. Η είσοδος είναι ελεύθερη και δεν απαιτείται δήλωση συμμετοχής.

Η ίδια δηλώνει:

«Είμαι παραμυθού. Με τα παραμύθια τρέφομαι, μ’ αυτά παρηγοριέμαι, μ’ αυτά κοιμάμαι και μ’ αυτά ξυπνάω, αναζητώντας ησυχία για να ξεπεράσω τις παγίδες της φασαρίας του κόσμου -του φόβου, της σαχλαμάρας, της ξιπασιάς, της ζητιανιάς αποδοχής, της όποιας ζητιανιάς- που καραδοκούν εντός μου και κάποιες φορές εκτός.»

Οι δύο εκδηλώσεις γίνονται σε συνεργασία με τον εκδοτικό οίκο Πατάκη και την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Παγγαίου. Ευχαριστούμε θερμά το 2ο Δημοτικό Σχολείο Ελευθερούπολης για την παραχώρηση της αίθουσας για την πρώτη εκδήλωση.

Share this post