Λέσχη ανάγνωσης εφήβων – Συνάντηση με τη συγγραφέα Ματίνα Παναγιωτελίδου

Λέσχη ανάγνωσης εφήβων – Συνάντηση με τη συγγραφέα Ματίνα Παναγιωτελίδου

Το Σάββατο 30 Μαρτίου, στο πλαίσιο των μηνιαίων συναντήσεων της Λέσχης Ανάγνωσης Εφήβων, θα πραγματοποιηθεί μία ξεχωριστή συνάντηση στις 5:30 το απόγευμα.

Οι έφηβοι διαβάζουν το βιβλίο της Ματίνας Παναγιωτελίδου “Μια τηγανιά πατάτες” και θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν και να συνομιλήσουν με την ίδια τη συγγραφέα.

Το πρώτο βιβλίο της Ματίνας Παναγιωτελίδου είναι ένα σύγχρονο εφηβικό μυθιστόρημα που πολύ μεστά και όμορφα πραγματεύεται πολλούς από τους προβληματισμούς και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι έφηβοι σήμερα.

Περιμένουμε με ανυπομονησία αυτή τη συνάντηση καθώς οι έφηβοι που συμμετέχουν στην ομάδα της Λέσχης Ανάγνωσης θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τη συγγραφέα του βιβλίου που διάβασαν και να συνομιλήσουν μαζί της τόσο για την τέχνη της συγγραφής όσο και για καίρια ζητήματα που τους απασχολούν.

Ευχαριστούμε πολύ τη Ματίνα Παναγιωτελίδου για την αποδοχή της πρόσκλησης αλλά και τους φιλολόγους από το ΓΕΛ Ελευθερούπολης, Σοφία Τεπερεκίδου, Έφη Ζέρβα και Γιάννη Στούπα που πλαισιώνουν πάντα τις συναντήσεις της Λέσχης.

Η συνάντηση είναι ανοιχτή για όλο το κοινό. Σας περιμένουμε!

Share this post