Ολοκλήρωση 1ου κύκλου δράσεων καλοκαιρινής εκστρατείας

Ολοκλήρωση 1ου κύκλου δράσεων καλοκαιρινής εκστρατείας

Στις 19 Ιουλίου ολοκληρώνεται ο πρώτος κύκλος δράσεων της καλοκαιρινής εκστρατείας ανάγνωσης και δημιουργικότητας, αλλά εμείς συνεχίζουμε… 🤩
Από 22 έως 25 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί ένας ολοκληρωμένος κύκλος εμψυχωτικών δράσεων από το Κέντρο Πρόληψης και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Καβάλας σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ Καβάλας. Οι δράσεις θα πραγματοποιούνται καθημερινά 11:00-12:30.
Οι δράσεις απευθύνονται σε παιδιά 8-12 ετών και στόχο έχουν την καλλιέργεια των ατομικών και κοινωνικών δεξιοτήτων του παιδιού, όπως είναι η αυτοεκτίμηση, η κριτική σκέψη, η λήψη αποφάσεων και η ικανότητα επικοινωνίας. Η θεματολογία των δράσεων περιστρέφεται γύρω από τις εξής θεματικές: Αυτοεκτίμηση, Φιλία, Συνεργασία – Ομαδικότητα, Επικοινωνία, Διαφορετικότητα, Εκφράζοντας τα Συναισθήματα μου, Οι άνθρωποι που αγαπώ. Ο τρόπος επεξεργασίας των θεμάτων γίνεται με ζωγραφική, κολάζ, παιχνίδια, δραματοποίηση και άλλες βιωματικές δραστηριότητες.
Οι δράσεις είναι αλληλένδετες μεταξύ τους, συνεπώς η ομάδα των παιδιών που θα συγκροτηθεί θα παρακολουθήσει ολόκληρο τον κύκλο δράσεων. Επειδή η ομάδα θα είναι ολιγομελής, παρακαλούμε δηλώστε εγκαίρως συμμετοχή. Μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο της βιβλιοθήκης, να στείλετε μήνυμα εδώ ή μέσα από την ιστοσελίδα ή αυτοπροσώπως στους υπαλλήλους της Βιβλιοθήκης.

Share this post