Κλειστή η βιβλιοθήκη για το κοινό έως 10-5-20

Κλειστή η βιβλιοθήκη για το κοινό έως 10-5-20

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Ελευθερούπολης, ακολουθώντας την Κοινή Υπουργική Απόφαση με Αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ.24343 (ΦΕΚ 1293/Β/10-4-2020), διατηρεί κλειστές όλες τις υπηρεσίες της για το κοινό 10-5-2020.

Ως εκ τούτου, και για το παραπάνω χρονικό διάστημα, δεν θα πραγματοποιούνται οι υπηρεσίες δανεισμού, επιστροφών, αναγνωστηρίου, δημόσιου κέντρου πληροφόρησης, καθώς και όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις και επισκέψεις. Οι διοικητικές υπηρεσίες θα συνεχίσουν να λειτουργούν κανονικά και το προσωπικό της Βιβλιοθήκης θα ανταποκρίνεται τηλεφωνικά ή μέσω e-mail στην εξυπηρέτηση των πληροφοριακών αναγκών του κοινό, στο βαθμό που δεν θα απαιτείται η διά ζώσης εξυπηρέτηση.

Όλοι οι εκκρεμείς δανεισμοί ανανεώνονται μέχρι τις 10-5-2020, ώστε να αποφευχθούν οι άσκοπες μετακινήσεις του κοινού προς τη βιβλιοθήκη.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση. Ελπίζουμε ότι τα προληπτικά αυτά μέτρα θα συμβάλουν στον περιορισμό του φαινομένου έξαρσης  του κορωνοϊού COVID-19 και ότι σύντομα θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα.

Share this post