Πρόσκληση Εθελοντών για την Καλοκαιρινή Εκστρατεία 2017

Πρόσκληση Εθελοντών για την Καλοκαιρινή Εκστρατεία 2017

Για 6η χρονιά στη Βιβλιοθήκη Ελευθερούπολης θα πραγματοποιηθεί Καλοκαιρινή Εκστρατεία φιλαναγνωσίας σε συνεργασία με την Εθνική Βιβλιοθήκη.

Από 15 Ιουνίου μέχρι 8 Σεπτεμβρίου σκοπεύουμε να κάνουμε τη Βιβλιοθήκη Ελευθερούπολης έναν πολύχρωμο χώρο δημιουργικής απασχόλησης με επίκεντρο το βιβλίο. Οι εκδηλώσεις που θα γίνουν στο χώρο της βιβλιοθήκης έχουν σκοπό να καλλιεργήσουν τη φιλαναγνωσία και τη δημιουργικότητα των παιδιών.

Είσαι παιδαγωγός, νηπιαγωγός, δάσκαλος, εικαστικός, ηθοποιός, μουσικός; Σπουδάζεις τα παραπάνω γνωστικά αντικείμενα και θέλεις να τα εξασκήσεις στη πράξη; Έχεις απασχοληθεί ποτέ στο παρελθόν σε δραστηριότητες με παιδιά (προσκόπους, κατασκηνώσεις); Σου αρέσει να κάνεις διάφορες δραστηριότητες με παιδιά; Σε περιμένουμε λοιπόν καθώς υπάρχουν πολλοί τομείς όπου όλοι μπορούν να φανούν χρήσιμοι, αρκεί η καλή διάθεση και η αγάπη για τα παιδιά και τα βιβλία !! Απαραίτητη προϋπόθεση είναι μόνο η θέληση για νέες εμπειρίες και η ανιδιοτελής προσφορά στα παιδιά και την κοινότητα.

Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 15 Ιουνίου. Την αίτηση εθελοντισμού καθώς και σχετικές πληροφορίες θα βρείτε στη Βιβλιοθήκη.

Share this post